LAS VEGAS - DAY 2

Uppe med tuppen, dagen med stort D! Jag och Tess lämnade den andra Elin sovandes på hotellet och tog oss till MGM Hotel för att bli upphämtade med en minibuss, som tog oss rakt ut i Nevadas öken. Vi fick klä på oss jumpsuits och selar, sedan var det en lång och nervös väntan. Vi fick till sist våra namn uppropade och vi fick våra instruktioner tillsammans med vår personliga instruktör. Kan tillägga att det var väldigt snabba instruktioner och sen var det pang på, ut i flygplanet. En brant stegring och några minuter senare, så öppnade de dörren och själva tanken på att vi skulle kasta ut där, kändes helt absurd. Att hänga över kanten var värst, men när vi sedan släppte och flög fritt mot marken så var det bara så sjukt häftigt!! En så himla mäktig upplevelse och man kände sig så levande!

Vi hade en himla "tur", då grupperna efter oss inte fick hoppa, då vinden blivit värre. Vi fick hoppa i vår minibuss och åka tillbaka till Vegas. Vi mötte upp Elin som redan pressat vid poolen i säkert 4 timmar och badade och solade vi också några timmar till. Middag åt vi på världens konstigaste restaurang - Heart Attack Grill. Du fick på dig patientkläder när du kom in, maten som serverades var allt annat än nyttig, alkoholen serverades i medicinburkar och sprutor. Som grädden på moset - om du inte åt upp så fick du antingen smisk med en stor träplatta eller så fick du sjunga karaoke inför hela restaurangen. Vi var såklart duktiga patienter och åt upp allt!

Efter middagen tog vi en taxi till Hard Rock Hotel, då vi köpt biljetter till Magic Mike Live och man kan väl lugnt säga att det var riktigt, riktigt bra!! Perfekt avslut på Vegas-vistelsen!




Vi stannade till vid Hoover Dam på vägen till Grand Canyon
Allmänt, Las Vegas | |
Upp