NASHVILLE

En större version av Memphis var min första tanke. Atmosfären är praktiskt taget densamma, men skyskraporna är större och bargatorna ännu större! Liveband inne på varje bar och öppna fönster så att musiken dånar ut på gatan. Gatuartister som är så bra att vi bara står och gapar och möhippor i dussintals. 

Körtiden hit var den kortaste vi haft hittills, ynka tre timmar lång. Gick ju som i ett nafs! Vi checkade in på vårt hotell i centrala Nashville och gick efter en stund ner mot bargatan. Vi avverkade ett av våra mål här i stan, vilket var Johnny Cash Museum, som var ett riktigt bra ställe. Väldigt informativt och fint utformat i minne av denna stora artist. Riktigt bra var det! Vi gick efter museet iväg och käkade middag på ett ställe som hette Rileys på Broadway. Att servicen var sisådär och både jag och Tess fick fel på vår mat var väl inte så bra, men annars var det ett bra ställe. På kvällen så fick Tess och andra Elin ett sug efter att vara ute ännu mer, medan jag själv verkligen ville chilla på hotellet, så de dansade loss på stan och jag tog det bara lugnt på hemmaplan.

Idag så tog vi en lång sovmorgon, så lång att vi till och med missade frukosten. Vi förtjänade en slö förmiddag kände vi. Efter vi lyckats göra oss i ordning så gick vi ner mot stan igen och käkade först och främst, innan vi vandrade vidare till Country Music Hall of Fame, som vi tyvärr var lite sena till, så vi gick aldrig in i själva museet utan kollade mest in deras shop. Vi vandrade längs med shopping och bargatan ännu lite till, innan vi nu till slut pallrat oss tillbaka till hotellet. Vi tänker ha en lugn kväll, då imorgon har ca 10 timmar biltid att avverka, när vi ska rulla mot Washington DC. Vi har inte mycket tid kvar här nu! Vi har varit här i ca 4 veckor och åker hem igen på fredag till veckan. Så nu ska vi verkligen ta vara på de sista dagarna och njuta så mycket vi bara kan! DC och New York är sist ut och vi kan väl lugnt säga att vi längtar som galningar efter shoppingen i New York!

 
Allmänt | |
Upp