VIVA LAS VEGAS!

Efter en pytteliten sovmorgon (eftersom vi är sådana tidsoptimister!) så åt vi återigen frukost på vårt diner bredvid hotellet och packade sedan in all vår packning i vår cab för sista gången! Sista sträckan vi skulle köra med denna bil var mellan Los Angeles och Las Vegas. Vi turades om att köra bilen hela vägen dit, vilket tog oss ca 4,5 timme. 

När vi kom fram så packade vi genast in alla väskor på vårt hotell och åkte sedan för att lämna in bilen på Las Vegas flygplats. Tog en taxi tillbaka och checkade in på vårt rum. Vi har rum på 25:e våningen på Luxor hotell och casino, i den stora pyramiden. Hissarna åker i sidled och vi har utsikt över flygplatsen och öken utanför vårt fönster, så oerhört fint! Efter att vi bytt om, så tog vi oss ner till buffén och åt oss löjligt mätta på alla möjliga maträtter, innan vi rullade vidare till poolen. Vi hann med ett litet dopp innan de stängde poolen för dagen och då bytte vi genast om för att gå en sväng i området.

Innan vi kunde ta oss ut på gatorna, så var vi tvungna att stanna vid en superviktig grej. På vårt hotell har de "Titanic - The exhibition". Här har de ställt ut massvis med föremål som de hittat vid Titanics vrak, berättelser om passagare och besättning och de hade även byggt upp stora delar av hur skeppet såg ut på insidan och utsidan. Vi fick bland annat stå vid den stora trappan och kupolen som blivit så känt, speciellt från filmen och det var en mäktig känsla. Vi fick även se en riktigt stor del av det riktiga fartyget, som de bärgat och nu ställt ut här. Så gripande och stort. Riktigt häftigt!

Efter utställningen så gick vi genom ett gäng hotell och stannade till vid New York, New York. Jag och andra Elin åkte berg-o-dalbanan som ligger på det hotellet, som var asrolig! Vi provade såklart att spela lite grann och vi valde de lätta grejerna, slotsmaskinerna (stavning?). Tess gick därifrån med dubbla vad hon satsat och själv har man aldrig tur i spel.

Imorgon är en stor dag, dagen med stort D - dags för fallskärmshopp!

 
Allmänt | |
Upp