Nya bokningar!

Det rullar på som attan just nu, med alla våra bokningar och planeringen fortskrider. Just nu håller vi på och funderar oss fram på boende i Los Angeles. Vi har tänkt oss två nätter i Santa Monica, för att ha nära till stranden och områdena runt omkring. Därefter två nätter i Hollywood-området, då vi får nära till Universal Studios och annat smått och gott.

MEN! Vi har faktiskt bokat boende i San Francisco, reserverat camping i Grand Canyon och bokat vår första hyrbil!! Mer om bilen kommer dock senare.

I San Francisco kommer vi att bo 3 nätter på HI San Francisco - Downtown. Ett hostel som ligger precis vid Union Square, där vi har en bra utgångspunkt och kan ta oss åt alla håll och kanter. Vi kommer ha riktigt nära till platsen där de vänder "The Cable Cars" och kommer samtidigt lite undan från allt stoj och stim nere vid de mest turistaktiga områdena nere vid Pier 39 och Fishermans Wharf. Lite småbilder följer här nedanför som jag hittade på Google, ser sjukt mysigt ut! Det här hostelet kostar oss cirka 1100:-/person för 3 nätter.

/ Elin J



 
Allmänt, Hotell | | Kommentera |
Upp