Det närmar sig!

Nu kommer äntligen en uppdatering, sisådär alldeles för långt efter den senaste gången det skrevs här!

Vi räknar ner på riktigt nu. Det är ynka, fjuttiga 42 dagar kvar tills vi åker. Det är så man måste nypa sig i armen, händer detta verkligen? Ska den här resan som man drömt om så länge, äntligen bli verklighet?

Vi har alla hotell bokade, förutom en natt längs med Highway 1 där vi kommer att ta det lite som det kommer.
Vi har camping bokat i Yosemite, Grand Canyon och Monument Valley. Vi har två hyrbilar bokade - en cab som vi använder från starten och lämnar av i Las Vegas. Därifrån kommer vi att ta en mycket större och mer bekväm bil, för att köra de allra längsta sträckorna med. Vi bestämde oss för att lämna av hyrbilen i Washington DC och sedan åka buss vidare till NYC, då tullarna på vägen däremellen inte var så roliga och vi kände att vi inte ville köra oss in i New York heller. Varför krångla till det extra mycket liksom?

Jag och Tess har även bokat fallskärmshopp i Las Vegas och min mage vrider sig bara jag tänker på det, men det är något som vi velat göra så länge - så det ska bli av!! Sjukt nervös är jag dock, gaah!

Nu när allt det mesta är bokat, så är det mycket smågrejer som ska tas om hand. Det är räkningar som ska ses över, det är katter som behöver lämnas bort under tiden, visum ska fixas, låtlistor ska mixas och våra sista små bokningar så som en helikoptertur och biljetter till diverse aktiviteter ska göras.

Jag kan ju bara säg att vi är sjukt taggade! Det här kommer att bli episkt!
 
/ Elin J
Allmänt | | En kommentar |
Upp